- Cемінари для бізнесу: Операції в Україні, що фінансуються Світовим банком і Цільовим фондом URTF
- Інформація про реформу публічних закупівель
- Інформаційний ресурс
- Політика
- Міжнародна діяльність
- Консультації з питань закупівель
- Нормативно-правові акти
- Професіоналізація
- Аналітика та методологія
- Результати моніторингу дотримання вимог щодо ступеня локалізації виробництва предметів закупівлі, внесених до переліку товарів, що є предметом закупівлі, з підтвердженим ступенем локалізації виробництва
- Методології щодо особливостей закупівель
- Огляд закупівельної практики на основі дослідження конкурентних процедур закупівель за участю нерезидентів
- Державні закупівлі (Архів)
- Оприлюднення роз’яснень
- Роз’яснення стосовно застосування законодавства у сфері державних закупівель
- Звіти
- Нормативно-правові акти
- Листи інформативного характеру
- Листи-повідомлення щодо здійснення моніторингу державних закупівель
- Висновки за результатами здійснення Уповноваженим органом моніторингу державних закупівель
Запит від Відділ освіти, культури, молоді та спорту Брошнів-Осадської селищної ради | ||||
Тема: | Відкриті торги | |||
Тема розширена: | Визначення предмету закупівлі | |||
Суть питання: |
Потрібно оголосити відкриті торги на надання послуг гарячого харчування учнів. Є примірна тендерна документація де предметом закупівлі визначають кейтерингові послуги. До складу кейтерингових послуг, зокрема, можуть входити: 1. приготування їжі оператором ринку без використання матеріально-технічної бази закладу освіти; 2. пакування оператором ринку приготовленої їжі; 3. транспортування приготовленої їжі до закладу освіти; 4. бракераж готових страв в закладі освіти; 5. роздача страв дітям; 6. забезпечення оператором ринку зберігання, транспортування та утилізації харчових відходів, що утворились під час надання послуг, відповідно до вимог чинного законодавства; 7. забезпечення оператором ринку за свій рахунок поточної дератизації та дезінфекції приміщень де здійснюється видача приготовленої їжі та безпосереднє харчування дітей. В нашому випадку майбутні переможці закупівлі будуть орендувати приміщення їдалень та на місці готувати їжу. Чи будуть це кейтерингові послуги? Якщо ні, то який код ДК нам вибрати? Дякую |
|||
Відповідь на запит 1616/2021 | ||||
Шановний користувачу, повідомляємо, що на інформаційному ресурсі Уповноваженого органу за посиланням:https://me.gov.ua/InfoRez/DocumentsList?id=f2e30594-ba6c-420f-9c24-2a852415a884&tag=InforezKnowledgeDb&lang=uk-UA&fCtx=inName&fText=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B5&fNum=53972 розміщено лист від 03.09.2020 № 3304-04/53972-06 "Щодо визначення предмета закупівлі та розміщення інформації в електронній системі закупівель". Так, визначення предмета закупівлі здійснюється замовником самостійно з дотриманням вимог Закону “Про публічні закупівлі” та Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 15.04.2020 № 708. Поряд з цим пропонуємо ознайомитися з листами від 23.09.2021 № 3304-04/46862-07 "Щодо примірної тендерної документації у сфері організації харчування у закладах освіти" та від 30.11.2021 № 3702-06/56323-06 "Щодо примірної тендерної документації" (Кейтерингові послуги), розміщених на інформаційному ресурсі Уповноваженого органу за посиланням:
|
||||
Відповідь надано: | Департаментом сфери публічних закупівель та конкурентної політики Міністерства економіки України | |||
Теги: | Предмет закупівлі | |||
|
Інформаційні ресурси
Повідом про корупцію |
Розрахунок середньоринкової вартості автомобілів |
Бази даних у сфері технічного регулювання; |
Єдиний державний портал адміністратівніх послуг |
Державні закупівлі |
Міністерство економіки України |
01008, Україна, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 |